News

La nit dels Clàssics Penedès

21 de September de 2017

Divendres 29 de setembre us proposem una nit màgica i molt especial, protagonitzada pels escumosos d'origen 100% Penedès. Serà una vetllada exclusiva on descobrir el paisatge vinícola català, la terra, les vinyes i aquests escumosos singulars i de gran qualitat.

read more

Tast de sumolls

27 de April de 2017

La funcionalitat i austeritat del romànic, sense ornamentacions, combinada amb la verticalitat i lluminositat del gòtic, mariden demà al Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs amb els vins elaborats amb raïm de la varietat sumoll, dins del programa del Microvi, a Avinyonet del

read more

Balma, Nutt i Argila amb l'actor Ivan Labanda

25 de April de 2017

El Museu Europeu d'Art Modern, a Barcelona, ha estat l'escenari avui de la presentació del Balma brut, el Nutt rosé i l'Argila rosé, tres productes elaborats amb varietats autòctones del Penedès, dins del programa anual del Vis à Vis del TR3SC.

read more

Demà #VisàvisTR3SC amb Ivan Labanda

24 de April de 2017

L'actor Ivan Labanda serà l'encarregat de tastar els productes de Mas Bertran demà en una nova edició del Vis à Vis TR3SC al Museu d'Art Modern, a Barcelona.  

read more

Nos vemos en ProWein

19 de March de 2017

Desde hoy y hasta el martes nos encontrarás en ProWein 2017, una de las ferias de vinos más importantes de Europa. 

read more

See you at ProWein

19 de March de 2017

From today until Tuesday we're at ProWein, on of the most important wine fairs in Europe.

We are at booth F74 in Hall 10. Come and see us and know the peculiarities of native Penedès varieties: xarel·lo and sumoll.

read more