Actualitat

Balma, Nutt i Argila amb l'actor Ivan Labanda

25 de Abril de 2017

El Museu Europeu d'Art Modern, a Barcelona, ha estat l'escenari avui de la presentació del Balma brut, el Nutt rosé i l'Argila rosé, tres productes elaborats amb varietats autòctones del Penedès, dins del programa anual del Vis à Vis del TR3SC.

Rosé Carbó, directora de màrqueting del celler, i l'actor Ivan Labanda han compartit el tast amb una trentena de persones que han pogut conèixer alguns dels secrets del procés d'elaboració, com el desgorjament dels escumosos elaborats amb el mètode tradicional o mètode champanoise, i les dificultats per obtenir bons resultats amb la varietat sumoll. A Mas Bertran s'utilitza el sumoll en l'elaboració del Nutt rosé, l'Argila rosé i el Mas Bertran X80, un cupatge de dues varietats autòctones i tradicionals del Penedès com són el sumoll i el xarel·lo.

Roser Carbó ha animat el públic a tastar vins de marques desconegudes perquè hi ha productes sorprenents i de molta qualitat. Tant ella com el públic han coincidit que la majoria de les vegades el consumidor acaba triant el vi pel preu i l'etiqueta i ha aprofitat per explicar les diferències que hi ha amb les etiquetes a Catalunya i a la resta del món i la percepció que en tenen els consumidors en funció del seu lloc d'origen. 

Ivan Labanda ha anunciat en aquest acte que el musical Scaramouche, l'últim espectacle teatral on ha treballat, no tindrà segona temporada; ha lamentat que la gran producció de Dagoll Dagom no ha tingut l'èxit esperat. Labanda ha explicat que ara està treballant en un nou musical, Cabaret, on fa de mestre de cerimònies.

Labanda ha explicat que va acabar entrant a la factòria de Polònia i Crackòvia gairebé per casualitat i ha assegurat que el personatge que li agrada més imitar és el socialista Miquel Iceta.